Op naar de levendige stadsstraat

De webinar Functional Ambiance die op 27 november is gehouden was voor ons een groot succes. Er waren veel volgers achter de computer, de zaal zat vol en de vragen via twitter kwamen goed op gang. Zelfs vanuit Amerika, Zweden en Duitsland waren computers ingelogd om op deze website naar de webinar te kijken.

Maar hoe nu verder, het moet niet alleen blijven bij een webinar, het moet niet blijven bij theorie. Het is nu tijd om de methode echt toe te passen in uw praktijk. Wij kunnen ons voorstellen dat zo’n eerste keer lastig is. Daarom zijn wij natuurlijk bereid om te helpen waar dat kan. Dus als u meer uitleg wil, hulp wil bij het gebruiken van de methode etc etc. schroom dan niet om met ons in contact te komen. U kan mailen naar functionalambiance@hr.nl of bellen met 010 – 7944853! Op naar de levendige stadsstraat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>